CMA - Gerard van den Berg

Gerard van den Berg

Onze mediator, brengt een unieke mix van ervaring en expertise naar de tafel.

Met een achtergrond als meesterondervrager en internationaal private detective, beschikt Gerard over uitgebreide vaardigheden in het analyseren van complexe situaties en het verzamelen van relevante informatie. Deze achtergrond stelt hem in staat om mediations in het bedrijfsleven en strafzaken met grondigheid en precisie aan te pakken.

Als ervaren onderhandelaar begrijpt Gerard de kunst van het vinden van gemeenschappelijke grond, zelfs in de meest veeleisende situaties. Zijn vermogen om effectieve oplossingen te creëren, komt voort uit jarenlange ervaring in zakelijke omgevingen.

Gerard is ook een ondernemer die zelf woont en werkt op Aruba. Hij begrijpt de specifieke uitdagingen en kansen waarmee ondernemers op het eiland worden geconfronteerd helpt om conflicten op een constructieve en duurzame manier op te lossen.

Heeft u zakelijke geschillen of strafzaken, Gerard staat klaar om u te begeleiden naar een vreedzame en bevredigende oplossing.

Opleiding / accreditatie: 

ADR full certified conflict coach, ADR full certified Mediator, ADR full certified negotiator. MFN Specialisatie Mediation in strafzaken

Contactgegevens
Brasil, Aruba | tel. +297 6628564| email: info@tribecca-caribbean.com| www.tribecca-caribbean.com

Scroll naar boven