Zoek Mediator

Anja Kleinmoedig

Location: Curaçao

Ik ben ervaren advocaat en sinds 2019 ook MfN geregisteerd mediator. Ik pas een oplossingsgerichte methode toe. De bedoeling is dat deelnemers na de mediation het geschil in het verleden laten en met vertrouwen de toekomst tegemoet gaan. Een win win resultaat. Daar zet ik mij samen met de deelnemers graag voor in!

Opleiding / accreditatie:
MfN Register Mediator
Arbeid, Zakelijk, Nalatenschappen

Contactgegevens
Bedrijfsadres: Junostraat no. 2 | Werktel:  +5999-4613353 | Mobiel: +5999-5270456 | Email: kleinmoedig@klmd-law.com   Website: www.klmd-law.com

Anja Kleinmoedig

Ik ben ervaren advocaat en sinds 2019 ook MfN geregisteerd…

Lisette F. Chandnani-Poppen

Location: Curaçao

Ik werk al sinds 2013 als mediator bij de Ministerie SOAW en vanaf 2017 bij het Openbaar Ministerie als coördinator Mediationbureau voor mediation in strafzaken. Als mediator tracht je elke dag om de belangen van partijen zo goed mogelijk te behartigen. Een alternatieve vorm van conflict bemiddeling kan succesvoller zijn.
Door met partijen in gesprek te gaan en partijen zelf tot een oplossing te laten komen zijn ze sneller geneigd om zich ook aan de oplossing te houden. Mediation kan ervoor zorgen dat veel conflicten op een duurzame en goedkopere manier op gelost kunnen worden.
Ik kan een veilige en vertrouwelijke setting creëren zodat partijen samen tot een win-win situatie kunnen komen.

“Set yourself free from everything that isn’t good for your inner peace”!!

Opleiding / accreditatie:
Opleiding Professioneel ADR Mediator
Edumonde / CVC

Contactgegevens
Werktel: +59995251204| Mobiel: +59995143712 | Email: Florentine.chandnani@outlook.com |

Lisette F. Chandnani-Poppen

Ik werk al sinds 2013 als mediator bij de Ministerie…

Simona V.S. La Fleur

Location: Curaçao

Simona La Fleur is advocaat en mediator bij La Fleur & Associates. Zij is lid van de Orde van Advocaten en registermediator bij de Mediation Federatie Nederland (MfN). Als advocaat is zij gespecialiseerd op het gebied van personen en familierecht, erfrecht en strafrecht. In haar hoedanigheid van mediator is zij gespecialiseerd in familiekwesties, arbeidsconflicten, strafzaken en buurtconflicten. Tijdens de mediation draagt zij zorg dat -op deskundige en neutrale wijze- alle partijen aan het woord komen en zodoende hun zorgen en/of belangen kenbaar kunnen maken. Dit heeft tot doel dat partijen tot een oplossing komen waar zij zich in kunnen vinden. De mediations kunnen worden gevoerd in de talen Nederlands, Papiaments en Engels.


Opleiding / accreditatie:
 MfN-Geregistreerd
Specialisatie:
Familiezaken (echtscheiding-omgangsregeling-alimentatie-boedelscheiding-erfenis)
Strafzaken
Buurtconflicten
Arbeidsconflicten

Contactgegevens
Simona La Fleur | La Fleur & Associates
Passaatstraat #8C | Punda
Email: lafleur@lafleur-associates.com
Telefoon/WhatsApp: +5999465-5732 | +5999565-5706

 

Simona V.S. La Fleur

Simona La Fleur is advocaat en mediator bij La Fleur…

Jeanne Moesker-van Roest

Location: Curaçao

Opleiding / accreditatie:

Contactgegevens

Jeanne Moesker-van Roest

– Opleiding / accreditatie: – Contactgegevens –

Bianca Scheepbouwer

Bianca B.G. Scheepbouwer

Location: Curaçao

BISCCIT Conflict Coaching and Inspirational Training richt zich met name op bedrijfstrainingen Conflict Managing Skills, persoonlijke coaching voor wie beter wil leren omgaan met conflicten (privé en zakelijk) en conflict management tussen partijen. Specialiteit: Arbeidsconflicten (veel ervaring in Hospitality) en relationele conflicten.
Verdieping: Mediation in strafzaken
Mediations in Nederlands, Engels en Papiamentu.

Opleiding / accreditatie:
LLM; MfN opleiding, examen en assessment; ADR registratie
Gastdocent Mediation UOC (SEF)
Gasttrainer The Lime Tree

Contactgegevens
BISCCIT Conflict Coaching and Inspirational Training | Bedrijfsadres: Kaya Pikaron 15, Willemstad, Curaçao | Mobiel: +59996707050| Email: hello@bisccit.com | Website: Bisccit.com

 

Bianca B.G. Scheepbouwer

BISCCIT Conflict Coaching and Inspirational Training richt zich met name…

Didi D.M. Wildeman

Location: Curaçao

Didi Wildeman is sinds 2014 advocaat en mediator. In 2019 richtte zij het advocatenkantoor Wildeman Legal & Mediation op. Haar werkgebied strekt zich uit over Curaçao, Bonaire, Aruba, Sint Maarten, Suriname en Nederland. Didi begeleidt bij conflicten op de werkvloer, zakelijke mediations en familiekwesties. Didi is voorstander van het voorkomen van escalatie van conflicten en zet zich in om partijen tot heldere afspraken te laten komen waar alle betrokkenen zich in kunnen vinden. Zaken die al in een geëscaleerd stadium bij de rechter liggen worden ook naar haar doorverwezen.
Didi is MfN opgeleid met specialisaties op het gebied van businessmediation, arbeidsmediation en familiezaken.

Opleiding / accreditatie:
MFN
Specialisatie Businessmediation, Arbeidszaken en Familiekwesties

Contactgegevens
Bedrijfsadres: Wildeman Legal, Schottegatweg Noord 2 (ingang Irenelaan), Emmastad, Curaçao | Werktel: +59998430078| Mobiel: +59995111338| Email: didi@wildemanlegal.com | Website: Wildemanlegal.com

 

Didi D.M. Wildeman

Didi Wildeman is sinds 2014 advocaat en mediator. In 2019…

Donald J.G. de Palm

Location: Curaçao

Donald de Palm is ingenieur, jurist en MFN-Register Mediator. Hij is sinds december 2019 ingeschreven als MfN register mediator. Hij doet mediation in het bijzonder bij zakelijke en bestuurlijke conflicten alsmede arbeidsgeschillen. Ook bij conflicten die betrekking hebben op persoonlijke aangelegenheden kunt u bij hem als mediator terecht. Tijdens de mediations zorgt hij voor gelijkwaardigheid van partijen en dat alle belangen op tafel komen zodat partijen gezamenlijk en in goed overleg tot een oplossing kunnen komen.

Mediation is mogelijk in het Nederlands en Papiamento en eventueel ook in Engels en Spaans.

Opleiding / accreditatie:
Jurist, Ingenieur MFN-Register Mediator

Contactgegevens
Mobiel. +5999 516-3453| email: donald@depalm.net| Website: www.linkedin.com/in/donald-de-palm-0630b66

Donald J.G. de Palm

Donald de Palm is ingenieur, jurist en MFN-Register Mediator. Hij…

Giolina L. Daal

Location: Curaçao

Mw. Mr. G. L. Daal is directeur van GKD Legal & Mediation. Zij is MfN Registermediator, aangesloten bij de Mediation Federatie Nederland. Mw. Daal is tevens advocate van beroep sedert 2004. Zij verleent juridisch advies in de functie van legal counsel voor grote en middelgrote internationale ondernemingen en procedeert in rechte. Als mediator bemiddelt ze voornamelijk in arbeidsgeschillen, familiegeschillen en zakelijke geschillen. Zij heeft tevens de specialisatieopleidingen arbeidsmediation en familiemediation gevolgd. Betrokken, oplossingsgericht en efficiëntie in dienstverlening karakteriseren haar werkwijze. Zij is lid van de Orde van Advocaten en geregistreerd bij de Mediators Federatie Nederland en lid van het CMA ‘Caribbean Mediation Association’.

Opleiding / accreditatie:
– MfN Registermediator
– Geaccrediteerde specialisatieopleidingen: Arbeidsmediation, Familiemediation.
– Tevens bekwaam in zakelijke mediation

Contactgegevens
Bedrijfsadres: Bedrijfsadres Chuchubiweg 17, Curacao | Werktel: 8440030| Mobiel: 6851750| Email: daal@gkd-advocatenmediators.com | Website: www.gkd-legalmediation.com

Giolina L. Daal

Mw. Mr. G. L. Daal is directeur van GKD Legal…

Barbara Abdoelkariem

Barbara B.S. Abdoelkariem

Location: Nederland

Ik ben Barbara Abdoelkariem en ben in Amsterdam geboren. Mijn moeder is Arubaanse en mijn vader is van Surinaamse afkomst. Ik heb 12 jaar met veel plezier op Aruba gewoond en gewerkt. Ik heb Papiamento leren spreken en Aruba is mijn thuis.
Sinds 2004 werk ik als jurist bezwaar en beroep in Nederland. Ik ben trainer en opleider van mediators op Aruba. Mijn geaccrediteerde ADR opleiding Basis mediation doceer ik in Papiamento.
In 2016 heb ik Mediation- en Scheidingspraktijk TIS in Nederland opgericht en ik ben sinds 2019 geregistreerd bij GEA op Aruba waar ik werkzaam ben als mediator/scheidingspecialist. Ik spreek Nederlands, Engels en Papiamento en dat zijn ook de talen die aan mijn mediationtafel gesproken kunnen worden.
Mocht jij een gesprek willen dan staat er altijd een kop thee bij mij voor jou klaar.

Opleiding / accreditatie:
MfN opleiding, examen en assessment;
ADR registratie;
Trainer Basis opleiding mediation;
Kindercoach ‘En de kinderen scheiden mee’

Specialisaties:
Familie – en Arbeid mediation, Scheidingadviseur en Scheidingcoach

Contactgegevens
Mediation- en Scheidingspraktijk ‘Talking Is Solving’ | Bedrijfsadres: Henegouwenstraat 92, 1066 DH Amsterdam, Nederland En Felicidad # 30, Oranjestad, Aruba (vanaf November 2024)
|  Mobiel: 0031611086210 | Email: info@mediation-tis.com | Website: www.mediation-tis.com

 

Barbara B.S. Abdoelkariem

Ik ben Barbara Abdoelkariem en ben in Amsterdam geboren. Mijn…

Michele Meyer

Location: Curaçao

Opleiding / accreditatie:

Contactgegevens

Michele Meyer

– Opleiding / accreditatie: – Contactgegevens –

Nirayca B. Louisa

Location: Curaçao

Ik ben ervaren advocaat en sinds jaren ook professionele mediator. Ik pas een oplossingsgerichte methode toe. De bedoeling is dat deelnemers na de mediation het geschil in het verleden laten en met vertrouwen de toekomst tegemoet gaan. Een win win resultaat. Daar zet ik mij  samen met de deelnemers graag voor in!

Opleiding / accreditatie:
 Attorney at Law/ Certified Mediator

Contactgegevens
Bedrijfsadres: Bedrijfsadres Dr. M.J. Hugenholtzweg 38 | Werktel: 4614695| Mobiel: +59996904695 | Email: nirayca@megacorp-advocaten.com | Website: www.megacorp-advocaten.com 

Nirayca B. Louisa

Ik ben ervaren advocaat en sinds jaren ook professionele mediator….

Mariëlle C.G.G. Van Hoek

Location: Curaçao

Ik ben advocaat, mediator, echtscheidingscoach èn ervaringsdeskundige. Samen met Els Steenhagen ben ik eigenaar van Hoek & Steen, een praktijk die zich richt op het begeleiden van mensen voor, tijdens of na een echtscheiding.
Als familierecht advocaat heb ik vaak moeten constateren dat conflicten tussen (scheidende) partners enkel escaleerden door de bemoeienis van advocaten. Door mijn eigen scheiding ben ik gaan inzien dat dit zóveel meer is dan een juridische en financiële ontvlechting van de huwelijksovereenkomst; dat juíst het emotionele en sociaal-maatschappelijke aspect van een scheiding zoveel impact heeft. Maar ook zoveel kansen biedt!
Hierdoor ben ik gedreven geraakt om (ex-)partners niet enkel juridisch bij te staan tijdens hun scheiding maar hen met name middels mediation samen te begeleiden; door het bieden van inzicht in belemmerende emoties zodat deze geneutraliseerd kunnen worden en het geven van handvatten om de onderlinge communicatie te verbeteren. Want scheiden doe je samen!

Opleiding / accreditatie:
ADR, Familiemediator, mediator in Strafzaken

Publicaties:

Bedrijfsadres: Bosweg 22 | Werktel: 5159712| Mobiel: 5159712| Email: Marielle.vanhoek@hoekensteen.com | Website: www.hoekensteen.com

 

Mariëlle C.G.G. Van Hoek

Ik ben advocaat, mediator, echtscheidingscoach èn ervaringsdeskundige. Samen met Els…

Mayanoulle Albertoe

Location: Curaçao

Opleiding / accreditatie:

Contactgegevens

Mayanoulle Albertoe

– Opleiding / accreditatie: – Contactgegevens –

Margot MCJAM Goeyers

Location: Nederland

Gedreven all-round juridische professional
Brede ervaring binnen het bedrijfsleven en de (rijks-)overheid
Spreekt de taal van zowel uitvoeringsteams als directie en management
Oplossings- en resultaatgericht
Combinatie van juridische kennis en praktische oplossingen
Geografisch overal inzetbaar

Zo’n 30 jaar werkervaring als advocaat, bedrijfsjurist, beleidsmaker, manager en mediator in diverse sectoren, t.w.
Advocatuur;
Vastgoed;
Overheden;
Energiesector;
ZBO’s / MKB / ziekenhuizen / zorginstellingen / NGO’s.
Als juridisch expert word ik betrokken bij (zakelijke) conflicten en knelpunten in organisaties en uitvoeringstrajecten.
Op basis van onafhankelijkheid, met kennis van zaken én betrokkenheid werk ik aan oplossingen. Met oog voor commerciële en persoonlijke belangen. Zo kunnen gewenste resultaten behaald worden. Afspraken worden helder geformuleerd en zijn gericht op uitvoerbaarheid.

Opleiding / accreditatie:
 MfN – opgeleid
NMv (Nederlandse Mediators Vereniging) – lidmaatschap

Contactgegevens
Bedrijfsadres: Scholenhof 84 Nijmegen | Werktel: +31(0)6 39393259| Email: info@margotgoeyers.com | Website: www.margotgoeyers.com

Margot MCJAM Goeyers

Gedreven all-round juridische professional Brede ervaring binnen het bedrijfsleven en…

Carlos C.O. Da Costa Gomez

Location: Curaçao

Na een internationale carrière van ruim 30 jaar als chemisch ingenieur in de olieraffinage industrie als staf en consultant heb ik de studie rechten voltooid. Vervolgens heb ik me toegelegd op mediation en ook opleidingen gevolgd in Restorative Justice and Practices en Mediation in Strafzaken.
Middels Mediation wil ik een bijdrage leveren aan het herstellen van verstoorde relaties en communicaties en partijen begeleiden in het vinden van een aanvaardbare oplossing.
Dit om zoveel mogelijk een gang naar de rechtbank te vermijden, waar een conflict meestal op de spits wordt gedreven en een toekomstige verstandhouding niet ten goede komt.
Als mediator faciliteer ik dit proces, ben ik volkomen neutraal en onpartijdig, zonder oordeel over partijen en heb geen belang bij de afspraken die ze met elkaar maken.

Ik beheers het Papiaments, Nederlands, Engels en Spaans.

Opleiding / accreditatie:
Geregistreerd bij ADR International Register als
ADR Conflict Navigator – Jurist; Restorative Mediator
ADR Associate Negotiator, Arbiter & Mediator.

Contactgegevens
Mobiel: +5999 520 2032 | Email: co437@msn.com | Website: https://adr-register.com/practitioners/12179/C.O.%20%28Carlos%29-Da%20Costa%20Gomez

 

Carlos C.O. Da Costa Gomez

Na een internationale carrière van ruim 30 jaar als chemisch…

Chris C.A. Palm

Location: Bonaire

Intra- en interorganisatorische en beleid-mediation
Beleid(sanalyse) en toezichtsinstrumenten vanuit bemiddelingsoptiek
Justitiegerichte bemiddeling waaronder op het gebied van huiselijk geweld en in de strafgevangenis. Beleid Mediationbureau OM.
Conflictbemiddeling in zorg en onderwijs
Complexe en emotionele problematiek
Oplossingsgerichte en narratieve mediation
Verzorging training, beleid en bemiddelingsgerichte evaluatie. Met oog voor systemische en bestuurskundige verbanden op kleine en grote schaal, bijv. excalatieproblematiek openbare orde.
Eventueel bij extreme polarisatie (o.a. haat), geweld, chronische conflicten, groepsproblematiek en zware emotionele, getraumatiseerde en/of psychiatrische of crisisproblematiek (bijv partnergeweld).

Opleiding / accreditatie:
Bestuurskundige en Basisopleiding Mediation
Specialisatie Relatie- en gezinsgerichte mediation en Arbeidsmediation. Oplossingsgerichte mediation
Restorative Justice in groot verband (in en tussen families, wijk, scholen, politie en jeugdgevangenissen)

Contactgegevens
Bedrijfsadres: Chuchubiweg 3D | Mobiel: +5999 5138744| Email: chrispalm2014@gmail.com |

Chris C.A. Palm

Intra- en interorganisatorische en beleid-mediation Beleid(sanalyse) en toezichtsinstrumenten vanuit bemiddelingsoptiek…

CMA - mr. Katinka van Eekelen

Katinka van Eekelen

Location: Curaçao

Katinka is sinds 1995 werkzaam als jurist en als personenschade expert werkzaam vanaf 2009 op Curaçao, Aruba, Bonaire en St Maarten, waar zij zich inzet om lastige letsel-, en overlijdensschades te regelen. Hieruit voortvloeiend is een adviserende rol ontstaan aan verzekeraars, slachtoffers, patiënten en ziekenhuizen om geschillen zonder tussenkomst van de rechter op te lossen. Als mediator heeft Katinka een manier gevonden om de belangen en verantwoordelijkheden van partijen op een onpartijdige manier aan bod te laten komen waarin beide partijen alle gelegenheid krijgen ieders standpunt duidelijk te maken, waardoor wederzijds begrip voor het schadegeval leidt naar een oplossing. Als mediator heeft Katinka haar werkveld in 2017 verbreed en zich ook gespecialiseerd in Mediation in arbeids-, en familie gerelateerde geschillen alsmede Mediation in strafzaken. Voertaal is Nederlands.
Sinds 2017 is Katinka lid van CMA en als MfN registermediator ingeschreven.

Opleiding / accreditatie: 

MFN, verzekeringsrecht, letselschade, arbeidsrecht, familierecht, strafzaken

Contactgegevens

Sedgwick Dutch Caribbean N.V., Julianaplein 39 A | E-mail: Katinka.vaneekelen@dc.sedgwick.com|
Telefoon: +59994614308| Mobiel: +59995173003 | www.sedgwick.com

Katinka van Eekelen

Katinka is sinds 1995 werkzaam als jurist en als personenschade…

Ludwig Voigt

Location: Curaçao

Opleiding / accreditatie:

Contactgegevens

Ludwig Voigt

– Opleiding / accreditatie: – Contactgegevens –

Christine Scheepmaker

Location: Curaçao

Opleiding / accreditatie:

Contactgegevens

Christine Scheepmaker

– Opleiding / accreditatie: – Contactgegevens –

Cheriette Ph A Davelaar

Location: Curaçao

Ik ben een gediplomeerde verpleegkundige en gespecialiseerde dialyse verpleegkundige Ik heb 40 jaar ziekenhuis ervaring. Mediation is een kunst in ons werk.
Sinds 2019 werkzaam als klachten functionaris in het Curacao Medical Centre. De opleiding heeft meer inzicht gegeven hoe te bemiddelen.
Ik doe mijn werk met heel veel zorg en liefde.

Opleiding / accreditatie:
Basis opleiding tot professioneel mediator

Contactgegevens
Bedrijfsadres: Bedrijfsadres Hamelbergweg,Otrabanda | Werktel:  +5999-745000 | Mobiel: +5999-6813126 | Email: Cheriette.davelaar@cmc.cw  & cheriette60@hotmail.com

Cheriette Ph A Davelaar

Ik ben een gediplomeerde verpleegkundige en gespecialiseerde dialyse verpleegkundige Ik…

Herbert Plantijn

Location: Curaçao

Ruim 20 jaar ervaring in de zorgsector. Functies die ik heb bekleed: operatieassistent, afdelingshoofd, klachtenfunctionaris, vertrouwenspersoon, strategische/project adviseur en mediator.

Opleiding / accreditatie:
Basisopleiding tot Professioneel Mediator (Centrum voor Conflicthantering)

Contactgegevens
Bedrijfsadres: J.H.J. Hamelbergweg 193 | Mobiel: +5999 5657954| Email: heplantijn@hotmail.com ; herbert.plantijn@cmc.cw |

Herbert Plantijn

Ruim 20 jaar ervaring in de zorgsector. Functies die ik…

CMA - Els Steenhagen

Els Steenhagen

Location: Curaçao

Socioloog, gecertificeerd mediator en scheidingscoach
Vanuit die interesse in hoe (maatschappelijke) systemen werken en hoe de menselijke factor daarop van invloed is, heb ik sociologie gestudeerd. In mijn verdere jarenlange ervaring als ondernemer en projectmanager bij uiteenlopende maatschappelijke organisaties heb ik geleerd om op een gestructureerde en efficiënte manier te werken, conflicten en patronen te herkennen en om complexe vraagstukken te analyseren en op te lossen.
In mijn werk als mediator en scheidingscoach helpen deze vaardigheden. Zo luister ik, ontrafel ik patronen en reik ik de tools aan om na conflict de communicatie en het vertrouwen weer op te bouwen. Gecombineerd met mijn kennis van sociale systemen en menselijk gedrag ben ik in staat om op een professionele en doortastende manier mensen te ondersteunen bij het maken van werkbare en concrete afspraken die voor beiden acceptabel zijn, waarbij ik oog heb voor de belangen van alle betrokkenen en met name de eventuele kinderen.
Of het nu gaat om het bereiken van overeenstemming voor, tijdens of na een scheidingsproces, of het behalen van persoonlijke doelen: ik haal veel voldoening uit het feit om samen te werken met mensen, naar hun behoeften te luisteren om hen op die manier te ondersteunen bij het hervormen van hun relatie en herinrichten van hun toekomst. Zodat zij sterker en bewuster verder kunnen; samen gelukkig verder of samen gelukkig gescheiden.

 

Opleiding / accreditatie:
ADR

Publicaties:

Contactgegevens
Binnenweg 21 | Mobiel. +59995227406 | email: E-mail Els.steenhagen@hoekensteen.com | www.hoekensteen.com 

Els Steenhagen

Socioloog, gecertificeerd mediator en scheidingscoach Vanuit die interesse in hoe…

CMA - Edwin Verhoeven-Boessenkool

Edwin E.J. Verhoeven-Boessenkool

Location: België

Sinds 2017 register-mediator in Nederland (2017-2019), op Aruba (2019-2022) en in België (2022-heden).
Mijn enthousiasme voor mediation/bemiddeling komt voort uit een oprechte interesse voor mensen: hun beweegredenen, hun achtergrond en hun behoeften.
Om te mogen helpen bij het (opnieuw) verbinden van de twee partijen is telkens een geweldige ervaring.

Opleiding / accreditatie: 

MfN & ADR: familie, arbeid, nalatenschappen.
MfN buurtbemiddelaar.

Contactgegevens
Duvelsstraat 2, 2370 Arendonk  tel. 0471657924 | email: info@vbmediators.com| vbmediators.com

Edwin E.J. Verhoeven-Boessenkool

Sinds 2017 register-mediator in Nederland (2017-2019), op Aruba (2019-2022) en…

Patricia Buyne

Location: Curaçao

Opleiding / accreditatie:

Contactgegevens

Patricia Buyne

– Opleiding / accreditatie: – Contactgegevens –

Pieter van der Valk

Location: Curaçao

Opleiding / accreditatie:

Contactgegevens

Pieter van der Valk

– Opleiding / accreditatie: – Contactgegevens –

CMA - Gerard van den Berg

Gerard van den Berg

Location: Aruba

Onze mediator, brengt een unieke mix van ervaring en expertise naar de tafel.

Met een achtergrond als meesterondervrager en internationaal private detective, beschikt Gerard over uitgebreide vaardigheden in het analyseren van complexe situaties en het verzamelen van relevante informatie. Deze achtergrond stelt hem in staat om mediations in het bedrijfsleven en strafzaken met grondigheid en precisie aan te pakken.

Als ervaren onderhandelaar begrijpt Gerard de kunst van het vinden van gemeenschappelijke grond, zelfs in de meest veeleisende situaties. Zijn vermogen om effectieve oplossingen te creëren, komt voort uit jarenlange ervaring in zakelijke omgevingen.

Gerard is ook een ondernemer die zelf woont en werkt op Aruba. Hij begrijpt de specifieke uitdagingen en kansen waarmee ondernemers op het eiland worden geconfronteerd helpt om conflicten op een constructieve en duurzame manier op te lossen.

Heeft u zakelijke geschillen of strafzaken, Gerard staat klaar om u te begeleiden naar een vreedzame en bevredigende oplossing.

Opleiding / accreditatie: 

ADR full certified conflict coach, ADR full certified Mediator, ADR full certified negotiator. MFN Specialisatie Mediation in strafzaken

Contactgegevens
Brasil, Aruba | tel. +297 6628564| email: info@tribecca-caribbean.com| www.tribecca-caribbean.com

Gerard van den Berg

Onze mediator, brengt een unieke mix van ervaring en expertise…

Judith van der Gugten

Location: Suriname

Opleiding / accreditatie:

Contactgegevens

Judith van der Gugten

– Opleiding / accreditatie: – Contactgegevens –

Olivia Sjiem Fat

Location: Aruba

Opleiding / accreditatie:

Contactgegevens

Olivia Sjiem Fat

– Opleiding / accreditatie: – Contactgegevens –

Arthur Nivillac

Location: Curaçao

Opleiding / accreditatie:

Contactgegevens

Arthur Nivillac

– Opleiding / accreditatie: – Contactgegevens –

Jurney Tromp

Location: Aruba

Opleiding / accreditatie:

Contactgegevens

Jurney Tromp

– Opleiding / accreditatie: – Contactgegevens –

Nina Kooij

Location: Curaçao

Opleiding / accreditatie:

Contactgegevens

Nina Kooij

– Opleiding / accreditatie: – Contactgegevens –

Oriana Minguel

Location: Curaçao

Opleiding / accreditatie:

Contactgegevens

Oriana Minguel

– Opleiding / accreditatie: – Contactgegevens –

Tahira Servilia-De Lannoy

Location: Curaçao

Opleiding / accreditatie:

Contactgegevens

Tahira Servilia-De Lannoy

– Opleiding / accreditatie: – Contactgegevens –

 

Scroll naar boven