Mariëlle C.G.G. Van Hoek

Ik ben advocaat, mediator, echtscheidingscoach èn ervaringsdeskundige. Samen met Els Steenhagen ben ik eigenaar van Hoek & Steen, een praktijk die zich richt op het begeleiden van mensen voor, tijdens of na een echtscheiding.
Als familierecht advocaat heb ik vaak moeten constateren dat conflicten tussen (scheidende) partners enkel escaleerden door de bemoeienis van advocaten. Door mijn eigen scheiding ben ik gaan inzien dat dit zóveel meer is dan een juridische en financiële ontvlechting van de huwelijksovereenkomst; dat juíst het emotionele en sociaal-maatschappelijke aspect van een scheiding zoveel impact heeft. Maar ook zoveel kansen biedt!
Hierdoor ben ik gedreven geraakt om (ex-)partners niet enkel juridisch bij te staan tijdens hun scheiding maar hen met name middels mediation samen te begeleiden; door het bieden van inzicht in belemmerende emoties zodat deze geneutraliseerd kunnen worden en het geven van handvatten om de onderlinge communicatie te verbeteren. Want scheiden doe je samen!

Opleiding / accreditatie:
ADR, Familiemediator, mediator in Strafzaken

Contactgegevens
Bedrijfsadres: Bosweg 22 | Werktel: 5159712| Mobiel: 5159712| Email: Marielle.vanhoek@hoekensteen.com | Website: www.hoekensteen.com

 

Scroll naar boven